bomenSlide thumbnail

De juiste boom

Bomen zijn de steunpilaren in een tuin, ze geven volume, brengen hoogte in de tuin en geven je schaduw op warme dagen. Je hoeft geen grote tuin te hebben om een boom te planten er zijn tal van varieteiten die klein tot middelgoot blijven en  perfect groeien in een  beperkte wortelruimte. De juiste boomsoort  kiezen is belangrijk, maar ook de juiste standplaats van de boom in je tuin. Zo kan hij uitgroeien tot een volwaardige blikvanger.

Inheemse bomen

Inheemse planten zijn sterk en gemakkelijk in onderhoud. Je tuin zal ook één zijn met het natuurlijke landschap. Vlinders,bijen, vogels, egels  zullen vaker in je tuin aanwezig zijn.

Fruitbomen

Wil je een eigen gekweekte appel of peer eten? Dan is een fruitboom een ideale keuze. Ze bloeien mooi in de lente en in de herfst heb je je eigen fruit! Fruitboompjes hebben wel zorg nodig. Veel soorten zijn gevoelig voor ziekten en insecten, ze moeten tijdig gesnoeid, gesproeid en bemest worden. Neem contact op met ons voor het juiste advies. We helpen je graag verder.

Een boompje of een boom

Bomen zijn verkrijgbaar in alle maten, je kunt voor de aankoop van je boom kiezen voor een jonge boom en je wacht geduldig tot die uitgroeit tot een mooi exemplaar of je kiest voor een boom die al van bij de aanplanting voor uitstraling zorgt in je tuin.

Snoeien en vellen van bomen

Jan Belaen is uitgerust voor het snoeien en vellen van kleine en grote bomen.