tuinkalenderSlide thumbnail

In de tuin werken is zalig

Zeker als je er alle tijd voor hebt, of als je geboren bent met groene vingers. Maar vaak zijn er in de tuin klusjes die wat moeilijker liggen, of meer vakkennis of speciaal materiaal vereisen. Dan sta ik klaar om je te helpen.

Vaak wordt er gedacht dat tuinaannemers er alleen zijn voor grote werken zoals de aanleg van terrassen en vijvers. Dat is inderdaad een deel van onze taak… maar met evenveel plezier verlossen wij je van vervelende karweitjes zoals de haag bijknippen, het gras verticuteren of herfstbladeren ruimen. Je gazon zal er achteraf groener dan ooit bijliggen, en een boom die met kennis van zaken gesnoeid is, daar geniet je de rest van je leven van. Ook voor een serieuze facelift of nieuwe aanleg van je tuin kan je bij ons terecht. Kortom: met onze ervaring zorgen we ervoor dat je tuin volop floreert in elk seizoen. Zo kan jij onbezorgd genieten.

Vandaag heb ik het genoegen je deze handige tuinkalender aan te bieden. Je vindt er een heleboel werkjes en tuintips in. De zaken waarbij ik je kan helpen staan in het vetjes, en je vindt telkens een beetje uitleg over wat ik in elk seizoen voor u kan doen.