vijverSlide thumbnail

Een juweeltje in je tuin

Een waterpartij brengt zowel leven als rust in de tuin. Je kan een bescheiden plantenvijver aanleggen of een grote vijver, natuurlijk van vorm of net heel strak. Een klein vijvertje met een paar vissen en enkele mooie planten zorgt al voor een hele belevenis in je tuin. Of misschien wil je wel een zwemvijver?  Jan Belaen tuinaanleg en onderhoud beschikt over de nodige kennis om je te adviseren.

Het belang van de aanleg

Wil je zeker zijn van een geslaagde vijver? Neem dan contact met ons op. Samen beslissen we dan welk soort vijver het beste in je tuin zal passen. We houden dan rekening met ligging, plantkeuze, vissen, enz. Ook kiezen we dan een geschikte waterdichting en  filtersysteem. Een filter is trouwens niet altijd noodzakelijk, een juiste verhouding tussen waterhoeveelheid, visbestand en beplanting kan zorgen voor een biologisch evenwicht.

Onderhoud van je vijver

Wanneer we je vijver aanleggen, geven we ook tips mee zodat je het grootste deel van het onderhoud zelf kunt doen. Wanneer je vragen hebt over het onderhoud van je vijver, neem dan gerust contact met ons op.

Vijver